Θέλετε μερικά τιμαλφή την Παρασκευή;!

Δεν έχετε παρά να ανέβετε στην πλατεία του Δημαρχείου στην Χώρα, την Παρασκευή 9/9 στις 20:30, εκεί όπου η Μαρία Αναματερού, ο Θεολόγος Μιχελής και η μουσική τους παρέα θα μας προσφέρουν μερικά από τα “τιμαλφή” τους!

Περισσότερα

Έκθεση φωτογραφίας του Βαγγέλη Κλεούδη

Στο Πάτμιον Πολιτιστικό κέντρο από τις 21 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πραγματικά όμορφη δουλειά του συμπολίτη μας Βαγγέλη Κλεούδη, στην 1η του ατομική Έκθεση με τίτλο “Αιγαίνετο Φως”, η οποία μάλιστα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Περισσότερα

Εκφάνσεις της Μεσογείου

Η Εταιρεία Πατμιακού Πολιτισμού παρουσιάζει την έκθεση της Χριστίνας Νάκου Εκφάνσεις της Μεσογείου στον εκθεσιακό χώρο της Οικίας Σταύρακα, από τις 3-21 Αυγούστου. Η έκθεση της Νάκου εστιάζει στην ομορφιά του Μεσογειακού τόπου και επιχειρεί να συνδέσει τα εικαστικά έργα, ζωγραφική και ψηφιδωτά, με τον αρχιτεκτονικό χώρο της Οικίας Σταύρακα ως ένα ενιαίο περιβάλλον.

Περισσότερα

1o Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Πάτμου

Ένας νέος θεσμός γεννιέται στο νησί, καθώς το 1ο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου ετοιμάζεται να σηκώσει την αυλαία του σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα από τις 20 έως και τις 26 Αυγούστου με 6 υπέροχες μουσικές βραδιές και ορισμένες ακόμη παράλληλες εκδηλώσεις.

Περισσότερα

Συναυλία με τον Βασίλη Καζούλη

Ο Σύλλογος Τέχνης και Πολιτισμού “Η Πάτμος των Χρωμάτων” μαζί με τον φορέα “Ανεμόμυλοι της Πάτμου”, διοργανώνουν την Τρίτη 19 Ιουλίου μία συναυλία με τον πολυαγαπημένο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Βασίλη Καζούλη.

Περισσότερα