ΑΛΟΓΑ

Patmos horse hike

βόλτα με αλογάκια

Τα Σκυριανά αλογάκια είναι από τις παλαιότερες, τις σπανιότερες και ταυτόχρονα μία από τις πιο απειλούμενες ράτσες αλόγων. Λιγότερα από 200 διαβιούν σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο και τα 2 από αυτά βρίσκονται στην Πάτμο. Είναι ο Ίκαρος και ο Απόλλωνας και προσμένουν να σας γνωρίσουν.

Έξυπνα, παιχνιδιάρικα, κοντόσωμα και πολύ φιλικά, ανυπομονούν να τα συναντήσετε και μαζί τους να περιπλανηθείτε σε κάποιο από τα όμορφα μονοπάτια της Πάτμου. Η Μαριάννα που τα λατρεύει και τα φροντίζει, θα οργανώσει για εσάς τον κατάλληλο περίπατο σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, διάρκειας περίπου 2 ή 3 ωρών. Στη διάρκεια της περιήγησής σας θα σας προσφέρει κάποιο αναψυκτικό και θα σας ξεναγήσει στις όμορφες γωνιές του νησιού.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί της για να κανονίσετε τις λεπτομέρειες της εξόρμησής σας, όπως για παράδειγμα εάν είστε μόνος σας ή κάποια ολιγομελή ομάδα, την απόσταση που επιθυμείτε να διανύσετε και το χρόνο της περιήγησής σας.

Η επαφή με τη φύση του νησιού και με τα δύο υπέροχα πλάσματα, τον Ικάρο και τον Απόλλωνα, θα σας εξασφαλίσουν μία αξέχαστη εμπειρία,θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και ταυτόχρονα θα σας κάνουν συμμέτοχους στην προσπάθεια συντήρησης αυτών των σπάνιων πλασμάτων.

Επικοινωνία: +30 6983 803479

email: walkingwithhorses@charis-patmos.org

http://www.charis-patmos.org