ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Τακτική συγκοινωνία & Τουριστικά λεωφορεία

Τακτική συγκοινωνία

Η τακτική συγκοινωνία της Πάτμου είναι ένα λεωφορείο που ενώνει κυκλικά και εναλλάξ τη Σκάλα – όπου θεωρείται και η αφετηρία – με τη Χώρα, το Γροίκο και τον Κάμπο. Η συχνότητα και το πρόγραμμα των δρομολογίων δεν είναι ίδιο όλες τις εποχές, καλό είναι λοιπόν να ενημερώνεστε εδώ από την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης. Η Αφετηρία στη Σκάλα βρίσκεται στο κέντρο του λιμανιού, ακριβώς απέναντι από την αστυνομία. Στη Χώρα η στάση βρίσκεται στο μικρό κυκλικό κόμβο πριν τον τερματικό δρόμο όπου είναι και το πάρκινγκ της Χώρας. Στο Γροίκο η στάση βρίσκεται ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο Patmos Aktis και στον Κάμπο βρίσκεται στην άκρη της παραλίας.

Apocalypse travel

Εάν είστε κάποιο γκρουπ, σχολική ομάδα, σύλλογος, τουριστικό πρακτορείο, τουριστικός εκπρόσωπος ή ταξιδιωτικός οργανισμός, εάν ενδιαφέρεστε για μια μονοήμερη ή κάποια πολυήμερη εκδρομή, το Apocalypse travel θα σχεδιάσει και θα οργανώσει μαζί σας το επόμενο ταξίδι σας στο νησί μας. Θα σας παρέχει ξεναγό, θα σας οδηγήσει στα πιο σημαντικά αξιοθέατα, θα σας πάει στις πιο ενδιαφέρουσες παραλίες και θα σας συστήσει με τον καλύτερο τρόπο με τις ομορφιές της Πάτμου!

Apollon travel

Το Apollon travel βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο του λιμανιού, ακριβώς δίπλα από το διάσημο καφέ Αρίων. Για την  ξενάγησή σας, την μεταφορά σας στα σημεία ενδιαφέροντος, για κάθε οργανωμένη εκδρομή, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία χρειαστείτε, η ομάδα του Apollon travel είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να βρει και να σας προτείνει την καλύτερη λύση που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.