ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

Εκδρομές με σκάφος

Η Πάτμος δεν είναι από μόνη της ένα ευλογημένο νησί, αλλά έχει την τύχη να βρίσκεται και σε μια πραγματικά ευλογημένη γειτονιά! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον τύπο και τις δυνατότητες του σκάφους που επιθυμείτε για να  περιπλανηθείτε σε αυτή την ονειρεμένη γειτονιά.

Το προφανές είναι να εξερευνήσετε τις παραλίες και τους προορισμούς γύρω από το νησί, σε σημεία που δεν μπορείτε να προσεγγίσετε από ξηράς, γιατί δεν υπάρχει δρόμος. Ναι, υπάρχουν αρκετά τέτοια κολπάκια και παραλίες στο νησί, αλλά και σημεία στα μικρά νησάκια που βρίσκονται στην αγκαλιά της Πάτμου.

Στη συνέχεια και καιρού επιτρέποντος, το ακόμη μεγάλο ενδιαφέρον είναι να εξερευνήσετε την ευρύτερη περιοχή: Αρκιούς, Μαράθι, Τηγανάκια, Λειψό, Μακρονήσι, Ασπρονήσια και δεκάδες ακόμη λιγότερο γνωστούς προορισμούς. Η μαγεία που θα σας αποκαλυφθεί και θα ζήσετε σε αυτές τις εξορμήσεις, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Είναι κάτι που πρέπει να το ζήσετε.

Οι επιλογές που θα συνθέσουν το περιεχόμενο της εξόρμησής σας είναι και εδώ αρκετές και για κάθε βαλάντιο. Μπορείτε να επιλέξετε από τις ομαδικές εξορμήσεις με τα παραδοσιακά καίκια και με συγκεκριμένες διαδρομές, έως την πριβέ  ναύλωση σκάφους με δική σας επιλογή και οργάνωση της εξόρμησής σας.

Οι επιλογές στα σκάφη, επίσης πολλές: από παραδοσιακά ξύλινα καίκια, σε μεγάλα παραδοσιακά ιστιοφόρα, σε ξύλινα ταχύπλοα, σε πλαστικά ταχύπλοα, σε υπερ-γρήγορα φουσκωτά και μάλιστα με μία πληθώρα προσφερόμενων υπηρεσιών: από την απλή μεταφορά στα σημεία που επιθυμείτε, έως το υποβρύχιο ψάρεμα από το πλήρωμα όσο εσείς απολαμβάνετε το μπάνιο σας και στη συνέχεια η προσφορά των αλιευμάτων στο πιο νόστιμο και φρέσκο σασίμι που θα έχετε δοκιμάσει ποτέ στη ζωή σας!