Τα μονοπάτια στην Πάτμο!

Στις 08 και 09 Μαίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο που οργάνωσε ο Σ.Π.Π.Π. Ιππόκαμπος σε συνεργασία με την Ένωση Ευρωπαίων Περιπατητών, (ERΑ – European Ramblers Association), για την πιστοποίηση του σχεδιαζόμενου δικτύου μονοπατιών στην Πάτμο.

Περισσότερα

Πάτμος – Ημερολόγιο 2023

Ο Δήμος Πάτμου αναλαμβάνει μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία και ζητάει από όσους ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην ενέργεια αυτή, να αποστείλουν φωτογραφικό υλικό αποκλειστικά δικής τους δημιουργίας, για την υλοποίηση ενός ημερολογίου για το έτος 2023.

Περισσότερα

Ο Alan Lancaster ζωγραφίζει την Πάτμο

Ο Alan Lancaster είναι ένας από τους φανατικούς εραστές του νησιού, καθώς επισκέπτεσαι την Πάτμο τα τελευταία 30 χρόνια. Τα τελευταία δύο χρόνια αποτυπώνει στα έργα του χαρακτηριστικές γωνιές του νησιού, τα οποία στη συνέχεια εκθέτει στην πατρίδα του, στο Λονδίνο.

Περισσότερα

Μία νέα αρχή στο ΕΠΑ.Λ.

Το Επαγγελματικό Λύκειο της Πάτμου, συμμετέχοντας στο πλαίσιο της παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης 2021-22,  του προγράμματος
“Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.”,  με τίτλο: “Έξυπνο Σπίτι Αυτοματοποιημένων Διαδικασιών”, παρουσίασε την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στο Πάτμιον Πνευματικό Κέντρο, την δουλειά που εκπόνησαν οι μαθητές του σχολείου και με αυτήν συμμετείχαν και διακρίθηκαν, στον αντίστοιχο πανελλήνιο διαγωνισμό.

Περισσότερα