ΛΑΕΡΤΗΣ

Λαέρτης

σκάφος για ενοικίαση

Ο “Λαέρτης” είναι ένα μοναδικό σκαρί 12 μέτρων που κοσμεί τη θάλασσα της Πάτμου και όχι μόνον αυτή. Μετράει περισσότερα από 100 χρόνια ζωής και βρέθηκε εδώ από τη μακρινή Σκανδιναβία στην οποία κατασκευάστηκε και ναυπηγήθηκε. Ο αρχικός ιδιοκτήτης του, λάτρης της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Πάτμου, το ταξίδεψε πριν πολλά χρόνια στη Χώρα μας και με έδρα το νησί αλώνιζε ολόκληρο το Αιγαίο.

Όταν αισθάνθηκε να τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του, το εμπιστεύθηκε στον Σαράντη, τον σημερινό καπετάνιο και ιδιοκτήτη του, ο οποίος το είχε ερωτευθεί από την πρώτη κιόλας ματιά. Έκτοτε το ταξιδεύει, το συντηρεί και το βελτιώνει με πολλή αγάπη και φροντίδα και κάθε καλοκαίρι το διαθέτει προς ενοικίαση σε επιλεγμένους “φίλους”.

Οι ημερήσιες βόλτες με σκάφος στην Πάτμο και στην ευρύτερη περιοχή των Αρκιών, Λειψών κλπ. είναι σε κάθε περίπτωση μία μοναδική εμπειρία. Η εμπειρία αυτή όμως αποκτά μία εντελώς ξεχωριστή διάσταση όταν συνοδεύεται από το δίδυμο Λαέρτη και Σαράντη.

Ο καπετάν-Σαράντης είναι από μόνος του μία εμπειρία ολόκληρη, γεμάτος ιστορίες από τα ταξίδια του στον κόσμο, ενδιαφέρουσες περιπέτειες και πάντα έτοιμος να μεταδώσει τη χαρά της ζωής. Αν είναι μάλιστα και στα κέφια του, μαζί με το μεσημεριανό του κέρασμα και το ποτό, θα σας παίξει και κάτι, καθώς η μουσική είναι ίσως το πιο σημαντικό του πάθος.

Φροντίστε για τις κρατήσεις σας από νωρίς!

Επικοινωνία: +30 6972 251667

email: laertissailing@gmail.com