ΑΘΗΝΑ

Αθηνά

ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο “Αθηνά” βρίσκεται ακριβώς επάνω από τον κόλπο του Γροίκου, πολύ κοντά στο ομώνυμο λιμανάκι και στις παραλίες του Γροίκου και της Πέτρας. Η περίπτωσή του θα μπορούσε να αποτελέσει άνετα αντικείμενο μελέτης, για το πως μπορεί κανείς να μετατρέψει ένα οίκημα ξεχασμένο στο χρόνο σε ένα μικρό διαμαντάκι!

Γιατί ακριβώς για κάτι τέτοιο πρόκειται, με καταλύτη την προσεγμένη αισθητική και την πολλή προσωπική δουλειά της Κατερίνας, η οποία είναι και ο ιθύνων νους πίσω από αυτή τη μαγική μεταμόρφωση. Ο νέος και ποιοτικός εξοπλισμός, οι πεντακάθαροι χώροι και η αρμονία των χρωμάτων, δημιουργούν στον επισκέπτη ένα αίσθημα χαλάρωσης και άφεσης – ακριβώς δηλαδή το ζητούμενο των διακοπών!

Η κορυφαία θέα που προσφέρουν στην πλειονότητά τους τα 15 δωμάτια που διαθέτει η μονάδα, αποτελεί ένα ακόμη από τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα που το “Αθηνά” έχει να επιδείξει. Το ιδιωτικό πάρκινγκ, το δωρεάν wi-fi σε όλους τους χώρους, η 24ωρη ρεσεψιόν, η υπηρεσία δωματίου και το προσεγμένο πρωινό, είναι μερικά ακόμη από τα πλεονεκτήματα που θα έχει στη διάθεσή του ο επισκέπτης του ξενοδοχείου.

Η απόλυτα φιλική εξυπηρέτηση και οι πολύ λογικές τιμές, αποτελούν το κερασάκι στη σαντιγί, καθιστώντας την επιλογή του “Αθηνά”, πραγματική ευκαιρία – για όσους προλάβουν!

Επικοινωνία: +30 2247 029341

email: athina.patmos@gmail.com