ΠΕΤΡΑ BEACH

Πέτρα beach

beach cantina

Η beach cantina στην παραλία της Πέτρας θα μπορούσε να είναι ο ορισμός για το απόλυτο μπαράκι στην ακροθαλασσιά! Απαλλαγμένο από οτιδήποτε περιττό και οριοθετημένο με καλάμια και ψάθες και πανιά που λικλίζονται στον άνεμο. Χωρίς καμία επιτήδευση, ταιριάζει απόλυτα με το έτσι κι αλλιώς απόκοσμο περιβάλλον που στήνεται στην επιβλητική σκιά της περίφημης “Πέτρας” ή Καλικατσούς, όπως τη λένε οι ντόπιοι.

Το γυμνό τοπίο και τα κρυστάλλινα νερά δημιουργούν ένα ενδιαφέρον δίπολο που σε γειώνει με τον απόλυτο χαρακτήρα του νησιού. Οι ξαπλώστρες με τις ομπρέλες τους μοιάζουν έτοιμες να παρακολουθήσουν ένα έργο που λες και θα προβληθεί στο Τραγονήσι που στέκεται απέναντι. Και το έργο πράγματι παίζεται, αρκεί να έχει κανείς την ικανότητα να το παρακολουθήσει. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που συνήθως οι θαμώνες του χώρου συμμετέχουν άρρητα σε μία δυναμική “ησυχία”.

Μια ησυχία που φυσικά διαταράσσεται τις πολύβουες ημέρες ή από τους επίδοξους δαμαστές των κυμάτων. Τα κανό, τα SUP, τα σερφ και τα δύο Laser που θα βρείτε εδώ θα συμβάλουν τα μέγιστα στην απόλαυσή σας και το κροσάρισμα απέναντι για μια βουτιά στα τιρκουάζ νερά του Τραγονησιού θεωρείται επιβεβλημένο. Στην επιστροφή σας μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό ή κάτι δροσιστικό μαζί με κάποιο σνακ από το μικρό μπαρ. Εάν δε, μείνετε και μέχρι το σούρουπο, τα χρώματα της δύσης που βάφουν κόκκινο το τοπίο θα σας προσφέρουν αξέχαστες εικόνες και μοναδική αίσθηση.