ΤΖΙΒΑΕΡΙ

Τζιβαέρι

εστιατόριο

Το Τζιβαέρι είναι το γνωστό και αγαπημένο στέκι που μας συντροφεύει καλοκαίρια και χειμώνες. Είναι ο ναός του Γιάννη, ο οποίος δίνει την ψυχή του στην παραμικρή λεπτομέρεια, με διάθεση να υποδεχθεί και να εξυπηρετήσει τους πελάτες του με τον καλύτερο τρόπο.

Το Τζιβαέρι από εφέτος φόρεσε τα καλά του και μετακινήθηκε λίγα μέτρα από την παλιά του τοποθεσία, κατεβαίνοντας από τον όροφο σε μία πολύ όμορφη και γειωμένη βεράντα, με άμεση πρόσβαση στα τεκταινόμενα της ζωής του λιμανιού. Βρίσκεται φυσικά στην Σκάλα, ακριβώς μπροστά από το σημείο που αράζουν τα μικρά τουριστικά σκάφη.

Η νέα του θέση δεν είναι όμως και η μοναδική ευπρόσδεκτη αλλαγή. Ενώ το χειμώνα απολαμβάνουμε το γνωστό και αγαπημένο μας μενού, το καλοκαιρινό μενού στο Τζιβαέρι στρέφεται κυρίως στις θαλασσινές νοστιμιές, προσφέροντας ψαρικά, θαλασσινούς μεζέδες, σαλάτες και ορεκτικά. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται πάντοτε στην κουζίνα και έχει το όνομα της Κυρίας Ειρήνης, της μητέρας του Γιάννη, η οποία όπως πάντα μας κάνει να γλείφουμε και τα δάχτυλά μας!

Το ρακόμελο ρέει, η διάθεση ανεβαίνει και εάν δεν επισκέπτεστε το νησί την …θερμή περίοδο, ίσως να έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και τον Γιάννη με το λαούτο του να σας τραγουδάει τις αγαπημένες του μαντινάδες, συμβάλλοντας στην εμπειρία που προσφέρει το Τζιβαέρι.

Επικοινωνία: +30 2247 031170