Πάτμος – Ημερολόγιο 2023

Ο Δήμος Πάτμου αναλαμβάνει μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία και ζητάει από όσους ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην ενέργεια αυτή, να αποστείλουν φωτογραφικό υλικό αποκλειστικά δικής τους δημιουργίας, για την υλοποίηση ενός ημερολογίου για το έτος 2023.

Η θεματολογία των φωτογραφιών θα πρέπει να είναι σχετική με το νησί και μπορεί να περιλαμβάνει κάποια χαρακτηριστική τοποθεσία, τοπικά αρχιτεκτονικά στοιχεία, πολιτιστικές εκδηλώσεις ή οποιοδήποτε άλλο θέμα θα μπορούσε να συμβάλλει στην ανάδειξη του νησιού. Η αποστολή των φωτογραφιών θα πρέπει να γίνει σε αρχείο PDF, TIF ή JPEG και οι 12 φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα πλαισιώνουν κάθε έναν από τους μήνες του έτους.

Η καταληκτική προθεσμία αποστολής του φωτογραφικού υλικού είναι η 16/11/2022 και θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση nkoutouzos@yahoo.gr. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι ευκρινείς, με φωτεινότητα και κοντράστ και να είναι σωστές στα χρώματα των θεμάτων που αντιπροσωπεύουν, προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση κατά την εκτύπωση offset. Ο όγκος τους θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 MB και να έχουν μέγεθος 21 χ 14 εκατοστά ( πλάγιο θέμα ) στα 300 dpi. 

Κάθε φωτογραφία θα πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του δημιουργού/φωτογράφου oτι επιτρέπει στον Δήμο Πάτμου την χρήση της φωτογραφίας του αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της έκδοσης του ημερολογίου 2023 του Δήμου Πάτμου. Το όνομα του δημιουργού/φωτογράφου θα αναγράφεται επί της φωτογραφίας ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει ιδιαίτερη μνεία για την προσφορά του σε ειδικό υπόμνημα στο ημερολόγιο.