Χριστουγεννιάτικο δώρο εξ’ ουρανού!

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία της Superior Air και την υποστήριξη του Βασίλη Σαριμπαλίδη. Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στα ακριτικά νησιά των Αρκιών και της Θύμαινας.

Η εταιρία Superior Air, η μεγαλύτερη εταιρία διαχείρισης ελικοπτέρων στην Ελλάδα, με την δημοσιογραφική υποστήριξη και όχι μόνο, του Βασίλη Σαριμπαλίδη, πέταξαν μέχρι τα δύο απομονωμένα νησιά του Αιγαίου και προσέφεραν μεγάλη χαρά στους λιγοστούς μαθητές που φοιτούν εκεί. Στους Αρκιούς το σχολείο λειτουργεί με ένα μόνο παιδάκι, τον Άγγελο και την δασκάλα του!

Μπορείτε να φανταστείτε την χαρά των παιδιών αντικρίζοντας τα δύο ελικόπτερα να προσγειώνονται μπροστά τους, γνωρίζοντας οτι έρχονται για εκείνα και όχι τόσο για τα δώρα που έλαβαν, αλλά πολύ περισσότερο γιατί αισθάνθηκαν έστω και για λίγο σημαντικά και όχι ξεχασμένα. Η επίσκεψη και στους δύο προορισμούς έκλεισε με χαμόγελα και δέος, καθώς τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην θέση του πιλότου και να αγγίξουν αυτές τις τόσο εξωπραγματικές για αυτά μηχανές!

Ας ευχηθούμε η πρωτοβουλία αυτή να παραδειγματίσει και άλλους οι οποίοι μπορούν, προσφέροντας έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη τους όπου αυτό είναι αναγκαίο.