Νέα δουλειά από τον Σταύρο Σοφιανόπουλο!

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του δίσκου “Χωρίς Λόγια”, για ένα πιάνο και δύο τσέλα, είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον καλλιτέχνη που ζει ανάμεσά μας!

Ο Σταύρος Σοφιανόπουλος έχει επιλέξει την τελευταία δεκαετία το νησί μας ως τόπο της μόνιμης κατοικίας του, μιας και αποτελεί για εκείνον ησυχαστήριο και πηγή έμπνευσης ταυτόχρονα. Ο Σταύρος Σοφιανόπουλος, ασχολείται αρκετά χρόνια με την μουσική και έχει στο ενεργητικό του ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό. Τα τελευταία χρόνια, έχοντας αφιερωθεί στο ταλέντο του, μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο με κάθε νέα του δουλειά.

Η σύνθεση, που είναι το δυνατό του χαρτί, εξελίσσεται συν το χρόνο καταφέρνοντας παράλληλα να φέρει το ξεχωριστό στιλ και την ταυτότητα του δημιουργού του. Μία ακόμη από τις ιδιαιτερότητες του καλλιτέχνη είναι ότι σε πείσμα των καιρών, επιμένει να αποτυπώνει το έργο του εκτός από τις ψηφιακές εκδοχές, και σε “παλαιομοδίτικα” CD. Μέχρι σήμερα έχει οκτώ προσωπικούς δίσκους, με τον τελευταίο να τιτλοφορείται “Χωρίς Λόγια”.

Πέρα από την δισκογραφική του δουλειά, ο Σταύρος Σοφιανόπουλος έχει συνεργαστεί με αρκετούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, έχει ηχογραφήσει έργα του με την συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ και έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες εμφανίσεις εντός και εκτός Πάτμου. Τα τελευταία καλοκαίρια διατηρεί μία συνεργασία με το Πάτμος Ακτίς, όπου μας ξεναγεί κάποια βράδια της εβδομάδας σε δικές του αλλά και σε πιο γνωστές ατμοσφαιρικές μελωδίες.

Αν θέλετε μπορείτε να επισκεφτείτε την προσωπική του ιστοσελίδα, όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για εκείνον και επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το κανάλι του στο YouTube, όπου θα βρείτε και οπτικοποιημένο μέρος της δουλειάς του.