ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Patmos Property

διαχείριση ακινήτων

Η εταιρεία Patmos Property, εξειδικεύεται στο Real Estate της αγοράς της Πάτμου, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στην πώληση και ενοικίαση πολυτελών κατοικιών στην Πάτμο. Διαχειρίζεται οικόπεδα και κάθε είδους ακίνητα όπως διαμερίσματα, γραφεία, ξενοδοχεία αλλά και οποιασδήποτε άλλης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπρόσθετα, η Patmos Property προσφέρει διακεκριμένες υπηρεσίες διαχείρισης, φύλαξης, ασφάλισης και φροντίδας των εξοχικών κατοικιών, που καλύπτουν ακόμη και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις και ανάγκες που δύναται να προκύψουν από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

 Η Patmos Property αναλαμβάνει επίσης την διαχείριση του ακίνητού σας ακόμη και αν το εκμεταλλεύεστε επαγγελματικά. Μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι θα απαλλαγείτε από κάθε έννοια για την προετοιμασία και την συντήρηση του οικήματος, προσφέροντας συγχρόνως και ολοκληρωμένες υπηρεσίες concierge.

Το ακίνητο είναι 70 τ.μ., σε οικόπεδο 158 τ.μ. και έχει δυνατότητα δόμησης 100 τ.μ. επιπλέον.

Βρίσκεται στην Σκάλα είναι πέτρινο και διαθέτει αμφιθεατρική θέα προς το λιμάνι. Είναι κατασκευής 1948 και το 2022 έγινε ανακατασκευή με νέες εγκαταστάσεις ηλεκτρικών, υδραυλικών και οροφής.

Περιλαμβάνει 2 κρεβατοκάμαρες, δυο μπάνια, έναν ενιαίο χώρο υποδοχής, είναι επιπλωμένο και έχει καινούργιο ηλιακό θερμοσίφωνα, 2 A/C, ψυγείο, κουζίνα και πλυντήριο.

Το ακίνητο είναι 134 τ.μ., σε οικόπεδο 223 τ.μ. και έχει δυνατότητα δόμησης 50 τ.μ. επιπλέον, είτε σε όροφο, είτε σε ξεχωριστή αυτόνομη οικία.

Βρίσκεται στην Σκάλα είναι πέτρινο και προσφέρει θέα προς την Χώρα και το λιμάνι. Είναι κατασκευής του 1900 και το 2017 πραγματοποιήθηκε ανακατασκευή. Περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, δυο μπάνια, σαλόνι και κουζίνα. Εξωτερικά διαθέτει όμορφες αυλές και έναν μικρό κήπο.

Έχει επίσης δική του δεξαμενή νερού.

Ολόκληρο το ακίνητο είναι μία μεγάλη κατοικία 220 τ.μ. δύο ορόφων, σε οικόπεδο 700 τ.μ.

Στο ισόγειο υπάρχουν δύο σαλόνια, μια άνετη τραπεζαρία και μια κουζίνα που περιβάλλουν την μπροστινή εσωτερική αυλή, όπου υπάρχει μια μεγάλη εξωτερική τραπεζαρία, μια εξωτερική κουζίνα και μια μικρή πισίνα. Υπάρχουν επίσης δύο υπνοδωμάτια και δύο άνετα μπάνια.

Στον δεύτερο όροφο, υπάρχει ένα τρίτο, αυτόνομο υπνοδωμάτιο με μεγάλο ιδιωτικό μπάνιο και βεράντα.

Είναι ένα κτίριο 300 τ.μ. σε οικόπεδο 4500 τ.μ. και σε απόσταση 150 μ. από τις παραλίες της Πέτρας και του Διακόφτη, με θέα προς την ανατολή και την δύση του ηλίου.

Η βίλα αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχουν σαλόνι, κουζίνα, ένα WC και δύο ευρύχωρα master υπνοδωμάτια.

Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από δύο μεγάλα master υπνοδωμάτια συν ένα μικρότερο και ένα επιπλέον δωμάτιο για χώρο πλυντηρίου.

Το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Χοχλακάς και έχει συνολικό εμβαδόν 600 τ.μ. Απέχει 20 μέτρα από την θάλασσα και διαθέτει ανεμπόδιστη θέα και έχει 30 μέτρα πρόσωπο σε δρόμο.

Έχει δυνατότητα δόμησης έως 400 τ.μ. για κατοικία σε δύο ορόφους και ύψος 7,5  μέτρα.  

Αποτελεί εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία καθώς έχει πολύ καλό συντελεστή δόμησης και άμεση επαφή με τον κεντρικό δρόμο. 

 Έχει υπέροχη θέα προς την θάλασσα αλλά και προς το λιμάνι της Σκάλας .

Πωλείται οικόπεδο συνολικού εμβαδού 400 τ.μ. εντός σχεδίου στον οικισμό Γροίκο, σε αμφιθεατρικό σημείο, με άδεια για νέα διώροφη διπλοκατοικία που αναπτύσσεται σε 2 στάθμες.     

Η Α στάθμη περιλαμβάνει κατοικία 60.63 τ.μ. που αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικό – κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο με λουτρό και στεγασμένη βεράντα επιφανείας 26.10 τ.μ. Η Β στάθμη περιλαμβάνει κατοικία 86.05 τ.μ. που αποτελείται από  ενιαίο χώρο υποδοχής – κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια και λουτρό.

Πωλείται αμφιθεατρικό οικόπεδο πολύ κοντά στην παραλία του Κάμπου. 

Το ακίνητο έχει έκταση 1.600 τ.μ. και δυνατότητα συνολικής δόμησης 400 τ.μ. για μια η περισσότερες κατοικίες. Επίσης είναι άριστη επιλογή για τουριστική εκμετάλλευση.

 Το οικόπεδο είναι επικλινές και βρίσκεται σε πολύ ήσυχη περιοχή προσφέροντας καταπληκτική θέα προς την περίφημη παραλία του Κάμπου.

 Έχει πρόσοψη σε  δρόμο γεγονός που κάνει την πρόσβαση πολύ εύκολη.