ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Patmos Property

διαχείριση ακινήτων

Η εταιρεία Patmos Property, εξειδικεύεται στο Real Estate της αγοράς της Πάτμου, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στην πώληση και ενοικίαση πολυτελών κατοικιών στην Πάτμο. Διαχειρίζεται οικόπεδα και κάθε είδους ακίνητα όπως διαμερίσματα, γραφεία, ξενοδοχεία αλλά και οποιασδήποτε άλλης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπρόσθετα, η Patmos Property προσφέρει διακεκριμένες υπηρεσίες διαχείρισης, φύλαξης, ασφάλισης και φροντίδας των εξοχικών κατοικιών, που καλύπτουν ακόμη και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις και ανάγκες που δύναται να προκύψουν από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

 Η Patmos Property αναλαμβάνει επίσης την διαχείριση του ακίνητού σας ακόμη και αν το εκμεταλλεύεστε επαγγελματικά. Μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι θα απαλλαγείτε από κάθε έννοια για την προετοιμασία και την συντήρηση του οικήματος, προσφέροντας συγχρόνως και ολοκληρωμένες υπηρεσίες concierge.

Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 150 τ.μ., εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτει 300 τ.μ. χώρο γης.

Το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια έχουν άμεση θέα και πρόσβαση σε ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι από την εσωτερική αυλή, η οποία διαθέτει και μια μικρή πισίνα.

Στο ισόγειο υπάρχει ξενώνας που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα  ευρύχωρο μπάνιο, σαλόνι και μια μικρή, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Πολυτελής βίλα προς πώληση στη Χώρα της Πάτμου με απίστευτη θέα στο Αιγαίο.

H βίλα είναι χτισμένη από την φημισμένη πέτρα των Λειψών.

Αυτό το εκπληκτικό ακίνητο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και εκτείνεται σε 3 επίπεδα, καταλαμβάνοντας 2 ορόφους συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ.

Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο
και διακοσμημένο με παραδοσιακά έπιπλα.

Πρόκειται για δυο μικρές παραδοσιακές ανεξάρτητες κατοικίες με κουζίνα, μπάνιο και κρεβατοκάμαρα, συνολικής επιφάνειας 123 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης 3.300 τ.μ.

Στο οικόπεδο υπάρχουν 500 ρίζες ενεργού πατμιακού αμπελιού και βρίσκεται σε απόσταση 250 περίπου  μέτρων από την παραλία του Κάμπου.

Αποτελεί καταπληκτική επενδυτική ευκαιρία καθώς τα δυο αυτά οικήματα ενοικιάζονται ήδη σαν καλοκαιρινές κατοικίες και μάλιστα δέχονται άριστες κριτικές.

Είναι ένα κτίριο 300 τ.μ. σε οικόπεδο 4500 τ.μ. και σε απόσταση 150 μ. από τις παραλίες της Πέτρας και του Διακόφτη, με θέα προς την ανατολή και την δύση του ηλίου.

Η βίλα αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχουν σαλόνι, κουζίνα, ένα WC και δύο ευρύχωρα master υπνοδωμάτια.


Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από δύο μεγάλα master υπνοδωμάτια συν ένα μικρότερο και ένα επιπλέον δωμάτιο για χώρο πλυντηρίου.